Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBA, IBF і WBC казахстанець Геннадій Головкін (36-0, 33 КО) проведе бій проти американського боксера Деніела Джейкобса (32-1, 29 КО).

Бій Головкін - Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden.

У цьому поєдинку 34-річний Головкін захищатиме свої чемпіонські пояси WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі від 30-річного Деніеля Джейкобса. Відзначимо, що в контракті на майбутній поєдинок відсутній пункт про обов'язковий реванш в разі перемоги Джейкобса.

В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Прогноз букмекерів на бій Головкін - Джейкобс:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У букмекерів явним фаворитом зустрічі є Геннадій Головкін. На його перемогу букмекерська контора bwin приймає ставки з коефіцієнтом 1,13, на перемогу Джейкобса – 5,50, на нічию – 34,00.

Букмекери з контори William Hill також вважають Головкіна фаворитом бою. Ставки на перемогу Головкіна – 1,1, на перемогу Джейкобса – 6,5. А нічия оцінюється котируванням 26,0.

Дивіться відео битви поглядів Головкін - Джейкобс:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Головкіна вважає, що Джейкобс не достоїть 12 раундів.