Контрафактний алкоголь на суму понад 30 мільйонів гривень виявили та вилучили співробітники Служби безпеки України та прокуратури в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни.

Підпільне виготовлення спиртного організував та налагодив житель Слов’янська, причому робив це у власному будинку, повідомляє прес-служба відомства.

Свою "продукцію", а найчастіше це були підробки дорогих та популярних брендів, бізнесмен реалізовував через торгові заклади на території регіону.

Коли працівники СБУ провели п’ятнадцять обшуків у торгівельних точках та складських приміщеннях у Слов’янську, Краматорську, Бахмуті та Маріуполі, вони виявили підроблені алкогольні напої.

Крім спиртного, правоохоронці вилучили більше ніж півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За фактом розпочате кримінальне провадження, триває слідство.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, на Львівщині поліцейські виявили два мініцехи, що штампували фальшивий алкоголь.