Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях і спаринг-партнер Конора Макгрегора (21-3) Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) розповів про спільну роботу з ірландцем. Американець вважає Макгрегора здатним і потужним суперником.

"Вісім раундів, хороша робота. Не можу багато чого розповісти, але Макгрегора точно не назвеш пустушкою. Він прекрасно знає, чого хоче, і як хоче це зробити. Конор, звичайно, не звичний боксер, але він здатний, і його міць дійсно хороша. А ось чи буде вона ефективною – залежить лише від нього. Але, повторюся, він далеко не пустушка", – передає слова Маліньяджі NYFights.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер визнав перевагу Макгрегора.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще