Американський художник українського походження, великий фанат Олександра Гвоздика, Зеник Палагнюк створив портрет боксера із цвяхів і ниток. Зеник Палагнюк родом з Тернопільщини, з Чорткова.

Своїм шедевром Палагнюк поділився на персональній сторінці в Instagram.

Варто зазначити, що американець і раніше вже творив схожий унікальний шедевр для Олександра Усика. Також із цвяхів та ниток.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А також для Василя Ломаченка.

До речі, Зеник Палагнюк зараз навчається на факультеті "графічний дизайн" у Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв. Великоформатний портрет Зеник Палагнюк створював впродовж 200 годин, на які витратив 24 кілометрів ниток і 13 тисяч цвяхів.

"Обдарований юнак застосував таку рідкісну техніку створення картин, яку у світі використовують одиниці творчих особистостей, коли за допомогою ниток, натягнутих на забиті у полотно цвяшки, після чудернацьких переплетінь народжується дивовижний образ", - сказав про молодого митця керівник Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Роман Пахолок.

До того ж молодий художник Палагнюк створив портрет американського поп-співака Джастіна Тімберлейка із цвяхів і ниток. Відеоролик, який відображає процес створення портрета, за кілька днів набрав 338337 переглядів. Митець заявив, що якщо Джастіну Тімберлейку сподобається портрет, то він готовий йому його віддати.

Нагадаємо, чорна вдова: колишній Лоліти схуд на 40 кілограмів і віддав Богу душу.