Українка Оксана Оробець стала переможницею Arnold Classic Africa IFBB Elite Pro в категорії жіночий фітнес.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що самсе цей турнір вважається найпрестижнішим у світі серед професіоналів з фітнесу та бодібілдингу.

Відомо, що 31-річна уродженка Черкас не залишила жодного шансу конкуренткам, продемонструвавши ідеальну фізичну форму, підкоривши суддів у глядачів приголомшливим тілом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому відомо, що дві золоті медалі також на рахунку українських чоловіків. Зокрема, у категорії пляжний бодібілдинг перемогу здобув Дмитро Горобець, а в категорії класичний пляжний бодібілдинг - Сергій Данилець.

Варто нагадати, що збірна України посіла друге місце у змаганнях серед жінок та третє у змаганнях юніорів на чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, який відбувся в іспанській Санта-Сусанні. В активі наших спортсменів 29 медалей, з яких 14 золотих, 10 срібних та 5 бронзових.

Нагадаємо, приваблива мешканка Південної Кореї по імені Йен Чжі Ву володіє величезними м'язами і є успішним бодібілдером. Дівчина до 20 років страждала панічним розладом і соціофобією, від яких вирішила позбутися за допомогою регулярних занять у спортзалі. 34-річна Чжі Ву з Сеула стала надзвичайно популярною і завоювала безліч нагород. У соціальній мережі на неї підписано 137 тисяч чоловік, а з тієї причини, що вона має миловидне обличчя, красуню назвали "мускулистою Барбі".

Як повідомляв "Знай.ua", Леонід Жаботинський – людина-легенда, чиїм прізвищем у Радянському Союзі стали називати силачів. Він зумів взяти "золото" на двох Олімпіадах поспіль, що є рідкістю для важкоатлетів. Арнольд Шварценеггер зізнався, що 15-річним хлопцем захоплювався Жаботинським. Саме він надихнув його зайнятись цим силовим видом спорту та бодібілдингом.

Також "Знай.ua" писав, що у 2017 році адвокат Клейтон Патерсон вийшов на пенсію, почав ходити в тренажерний зал шість-сім разів на тиждень і захопився бодібілдінгом. До цього він оголосив себе геєм. Пенсіонер зазначив, що все життя намагався тримати себе в формі, харчуватися правильно і займатися спортом. Однак від природи у Патерсона була худорлява статура.