Девон Левеск – досвідчений і талановитий фітнес-тренер з США, який став відомим завдяки своїм божевільним тренувань. Він качає прес в басейні, його б'ють ногою в живіт, поки він піднімає штангу, віджимається, кидаючи м'яч, він робить сальто, відштовхуючись від стіни, бігає на четвереньках по біговій доріжці. Цей хлопець навіть віджимається в стрибку. Інтенсивніше тренування не придумаєш!

Сім'я Девона прищепила йому любов до спорту з самого дитинства. Його дідусь – чемпіон з бодібілдингу свого рідного штату. Його стопами пішов і його син. Девон теж вирішив присвятити своє життя спорту, і йому вдалося стати неймовірно популярним.

Левеск ділиться відеороликами зі своїх тренувань у своєму акаунті в Instagram під назвою devonlevesque. Кількість користувачів стрімко зростає і зараз їх вже 1700. Користувачі в захваті від здібностей хлопця і його фізичної форми. Це справжній талант. Правда, багатьох подібні тренування лякають. Вони вважають, що тренер перебільшує і переживають за його здоров'я.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ролик з нарізкою з тренувань потрапив в Twitter. Користувачів цієї соціальної мережі теж здивували настільки оригінальні, інтенсивні і незвичайні вправи.

Звичайно ж, повторювати за Девоном не варто. Це може бути небезпечно для здоров'я.

"Знай.uа" вже писав: Альварес показав підготовку до бою

А також: як просто пришвидшити обмін речовин

Нагадаємо: названо простий вигляд кардіотренувань