У США назвали наймасовішого серійного вбивцю в історії країни. Ним виявився ексбоксер Семюель Літтл, якому зараз 79 років. Зараз Літтл відбуває довічне тюремне ув'язнення.

Американець Семюель Літтл, станом на 2019-й рік, зізнався в 93 вбивствах в період між 1970 та 2005 роками. Майже половину свого життя він орудував по всій території Сполучених Штатів.

Ексбоксер Семюель Літтл

Прес-служба Федерального бюро розслідувань повідомила, що зараз серійний вбивця відбуває довічне тюремне ув'язнення за десятки вбивств, його визнано найкривавішим серійним вбивцею в історії США.

На даний момент правоохоронні органи підтвердили його причетність до 50 справ, а решту – очікують підтвердження. Семюель Літтл обирав своїми жертвами переважно повій та наркозалежних жінок. Поліцейські показали місця на території США, де відбувалися вбивства.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Місця, де відбувалися вбивства Семюеля Літтла

Вбивцю було заарештовано лише в 2012 році в штаті Кентуккі у справі про продаж наркотиків. Після того, як справу передали правоохоронцям Каліфорнії, у Літтла було взято проби ДНК. Тоді вперше було підтверджено його причетність до трьох нерозкритих вбивств в 1987 і 1989 роках.

Ексбоксер Семюель Літтл

Пізніше поліцейські взялись активно до розслідування й інших злочинів, які виявилися здійснені Семюелем Літтлом. Три довічні терміни без права на дострокове звільнення серійник отримав у 2014 році.

Нагадаємо, раніше підліток влаштував криваву різанину у Ковелі

Як повідомляв портал "Знай.ua", відвідувачі бару стали жертвами жорстокої перестрілки

Також "Знай.ua" писав, що на Львівщині покарали жінку, яка вбила 8-річну дитину і двох свідків