У місті Канзас-Сіті, штат Канзас, в місцевому барі "Tequila KC" сталася перестрілка, яка забрала життя 4 осіб і завдала травми ще 9 людям.

Вогонь відкрили о 01:27 ночі, як передають правоохоронці, інформує видання CNN .

Томас Томасіч, представник місцевого відділу поліції розповів, що до відділку зателефонували і сказали, що у барі розпочалася перестрілка. Коли поліцейські приїхали на місце трагедії, то знайшли чотирьох загиблих людей, ще п'ятеро госпіталізували.

Як повідомляють поліцейські, підозрюваного у вбивстві поки що не затримали, а трупи жертв не пройшли процедуру впізнання. Як говорить Томасіч, поки що немає достатньої кількості доказів, щоб визначити, хто є підозрюваним або підозрюваними, якщо злочин скоїла група осіб.

На місці трагедії працюють детективи і намагаються відшукати камери відеоспостереження, з яких було б видно стрілянину.

Співробітники поліції в даний момент покинули бар "Tequila KC" і чекають, коли їм видадуть ордер на обшук, щоб повернутися в приміщення і продовжити роботу.

Нагадаємо, раніше поліцейські посварилися і почали збройну бійню в селі, постраждалі у лікарні.

Також Знай.uа писав, що вінницькі депутатши влаштували дику бійку, не по собі стало навіть чоловікам: суд здивував вердиктом.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про непоправну втрату королівської сім'ї: відданого союзника безжально розстріляли прямо у будинку.