Генерала Абдель-Азіза аль-Фагма, особистого охоронця короля Саудівської Аравії, Салмана ібн Абдул-Азіз Аль Сауда, вбили під час сварки в місті Джидда.

Як передає видання Politeka, спираючись на інформацію телеканалу Al Arabiya, вбивцю генерала застрелили правоохоронці.

Абдель-Азіза аль-Фагма, як передає джерело, застрелили в будинку його друга Турки бен Абдель Азіза ас-Сабти. Вдома у друга генерал аль-Фагм посварився з ще одним гостем - Мамдухом бен Мешааль Аль Алі. Коли конфлікт між чоловіками вже, здавалося, закінчився, Мамдух вийшов з дому, а повернувся до нього назад вже зі зброєю в руках і відкрив вогонь по всіх, хто тоді був удома.

Абдель-Азіз аль-Фагм помер від тяжких кульових поранень у лікарні, ще 2 людини, серед яких і власник будинку, травмовані, але живі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місце трагедії приїхали правоохоронці і зажадали, щоб вбивця склав зброю і здався. Після його відмови, поліцейські застрелили злочинця. Під час перестрілки потерпілими стали 5 поліцейських.

Загиблий генерал Абдель Азіз аль-Фагм багато років співпрацював з саудівськими королями, і його вважали одним з кращих охоронців світу. Він оберігав життя покійного короля Абдалли, а після - Сальмана, який приходила покійному братом.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл таємно втекла від принца Гаррі: відвідала місце вбивства і залишила послання.

Також Знай.uа писав, що Бабин яр став "дорогою смерті" для тисяч невинних: українці вшанували пам'ять загиблих.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Дональд Трамп заявив про ліквідацію сина Усами бен Ладена: погрожував всьому світу.