Відомо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл в таємниці з'їздила до будівлі поштового офісу в Кейптауні, поки її чоловік принц Гаррі вирушив у Малаві, Ботсвану та Анголи.

На цьому місці, куди вирушила Маркл, на початку осені сталося вбивство 19-річної студентки Кейптаунського університету.

Юна студентка хотіла забрати посилку. У пастку заманив її працівник відділення. В кінцевому підсумку, дівчину зґвалтували, а також катували. В результаті її забили поштовими вагами.

Це жорстоке вбивство привело до справжньої народної тривозі в Південно-Африканській Республіці. Жителі закликали до припинення безпрецедентного насильства щодо жінок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також і сама герцогиня Сассекська захотіла відвідати місце вбивства для того, щоб вшанувати її пам'ять. В знак солідарності Маркл, як і небайдужі люди, залишила біля поштового офісу кольорову стрічку.

До того ж, вона залишила на ній послання на місцевому мовою.

"Ми разом з вами в цій ситуації. Гаррі і Меган, 26 вересня 2019", - написала герцогиня.

Маркл вчинила приватну поїздку до меморіалу. Ця моторошна історія її зворушила, і тому вона вирішила навідатися в це місце.

Нагадаємо, що син Меган Маркл і принца Гаррі вперше вийшов у світ.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожий на зоряного родича.

Також портал Знай.ua писав, що дружина принца Гаррі не змогла схуднути після пологів.