Гравці київського "Динамо" у середу, 17 червня, зіграли вдалий матч і стали першими фіналістами Кубка України сезону 2019/2020. Гра проходила у передмісті Ужгорода, там підопічні Олексія Михайличенка здобули перемогу у півфіналі турніру над закарпатської командою "Минай". Рахунок – 2:0. Про це повідомляє Укрінформ.

Обидва м'ячі у ворота суперників на 9-й і 39-й хвилині забив датський легіонер Міккель Дуелунд. Був ще один момент – на 27-й хвилині матчу іспанець з "Динамо" Фран Сіль не зміг реалізувати пенальті, але це все одно не завадило динамівцям виграти. Відзначається, що цей поєдинок обслуговувала суддівська бригада на чолі з арбітром ФІФА Катериною Монзуль.

Нагадаємо, "Динамо" на шляху до півфіналу залишило за бортом турніру донецький "Шахтар" – 2:1 і "Олександрію" – 1:0. "Минай" вибив зі змагань "Калуш" – 2:1, "Волинь" (Луцьк) – 1:0, "Львів" – 2:0 і "Інгулець" (Петрово) – 1:1 (пенальті – 6:5). Другу путівку у фінал 24 червня розіграють "Маріуполь" і полтавська "Ворскла". Фінальний матч Кубка України-2020 відбудеться 8 липня на "Арені Львів".

Динамо Київ, фото - Instagram
Динамо Київ, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що спортивна зірка з греко-римської боротьби з Тернополя став батьком.

Також Знай писав, що екс-нападющего ФК Ворскла залякували із-за зарплати.

Нещодавно Знай передавав, що колишній нападник Динамо зинтересовал Севілью.