Колишній нападник "Дніпра" і форвард збірної Хорватії Нікола Калініч відмовився від срібної медалі чемпіонату світу з футболу 2018 року. Гравець італійської "Фіорентини" був виключений зі складу команди прямо під час мундіалю і не зіграв на полях Росії жодної хвилини.

Калініч був відправлений на батьківщину після того, як відмовився виходити на заміну у стартовій для "картатих" грі ЧС 2018 з Нігерією. Незважаючи на це, футболісти збірної Хорватії, які згодом дійшли до фіналу турніру, вирішили, що їхній партнер гідний того, щоб отримати нагороду. "Дякую партнерам по команді за гарний жест, але я не грав у Росії", - заявив Калініч.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що нападаючий туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який перейшов в італійський клуб з мадридського "Реала", відмовився вважати змагання з форвардом каталонської "Барселони" Ліонелем Мессі протистоянням.

Про це повідомляє O Jogo.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Протистояння з Мессі? У мене немає ніяких протистоянь з іншими гравцями і ніколи не було. Це неетично. У нас просто був хороший змагання. Вам воно подобалося, воно було цікавим. Але це не можна назвати протистоянням", - сказав португалець.

Крім того варто відзначити, що вже у Турині Роналду мооже воз'єднатись з колишнім наставником мадридського "Реалу". ЗМІ зазначають, що Зінедін Зідан повернеться до професійної діяльності вже жовтні.

Французькому фахівцеві була запропонована посада радника "Ювентуса" зі спортивних питань. Відзначається, що тренер погодиться на цю роботу, в якій приступить в жовтні.

Варто відзначити, що раніше португальський нападник Кріштіану Роналду залишив мадридський Реал і став гравцем туринського Ювентуса.

"Вершкові" подякували португальцю за дев'ять років, які він провів у клубі, та побажали усього найкращого у новій команді.

"Реал пішов назустріч бажанню Кріштіану Роналду. Ми дякуємо гравцеві, який віддав 9 років нашому клубу. Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром Реала, забивши 451 м'яч в 438-ми іграх. Разом з ним Реал виграв 16 титулів. Кріштіану Роналду назавжди залишиться одним із символів Реала і прикладом для майбутніх поколінь", - йдеться в офіційному прес-релізі.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що Ювентус заплатив Реалу за Роналду 100-120 млн євро. Португалець зароблятиме у Турині по 30 млн євро на рік впродовж чотирьох сезонів.

У минулому сезоні Реал та Ювентус грали у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. У першому матчі Роналду забив двічі, один з голів - просто шедевр. У грі-відповіді туринці відіграли три м'ячі, але португалець поховав їх надії, забивши на останній хвилині з пенальті. У 2017 Реал та Юве зустрічались у фіналі Ліги чемпіонів. Роналду оформив дубль, а Мадрид переміг з рахунком 4:1.