Рауль Ріанчо, помічник наставника збірної України Андрія Шевченка, схоже, таки працюватиме у московському Спартаку.

58-річний іспанський фахівець вже підписав контракт з російським клубом, повідомляє телеграм-канал "Мутко против".

Ріанчо буде відповідати за фізичну підготовку гравців Спартака та замінить на цій посаді Джорджо Урбано, який покине московську команду.

Відзначимо, що Ріанчо раніше вже працював у Росії на посаді тренера з фізичної підготовки казанського Рубіна.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Ріанчо раніше заявив, що не спілкувався з представниками Спартака. А головний тренер збірної України Андрій Шевченко повідомив, що іспанець продовжить працювати на своїй нинішній посаді.

"Коментувати нічого. Я розмовляв з ним, все гаразд. Якщо будуть якісь подальші просування в його кар'єрі, я буду знати. Розмови розмовами, але нічого поки конкретного", – заявив Шевченко.

Іспанський тренер є різнобічним фахівцем, який може займатися як фізичною підготовкою команди, так і збором аналітичної інформації для головного тренера. Іспанець має досвід роботи в казанському "Рубіні" і київському "Динамо".

Нагадаємо, на фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Ліверпулем" у Київ прибув король Іспанії Хуан Карлос І.

Раніше повідомлялося, що Король Іспанії Хуан Карлос I (1975-2014) відвідає Україну, щоб підтримати футбольний клуб "Реал" (Мадрид) на фіналі Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві 26 травня. Про це повідомило джерело в дипломатичних колах.

Економічна правда опублікувала "фінальні" цифри та розповіла про роботу людей, які під час підготовки до Фіналу Ліги Чемпіонів перебували по інший бік футбольного свята.

Як відомо, 26 травня 2018 року Київ вперше у своїй історії приймав фінал Ліги чемпіонів УЄФА. До події такого масштабу міська влада почала готуватися заздалегідь. На початку травня в президентській адміністрації запевнили, що місто на 100% готове до футбольного свята.

Вже через день після закінчення матчу можна було констатувати, що в цілому захід було проведено на досить високому рівні. Хоча, звичайно, не обійшлося без певних скандалів і проблем, які передували фіналу.

За головною футбольною ареною країни по телебаченню стежили понад 350 мільйонів глядачів, велика кількість вболівальників прибула безпосередньо на стадіон. Перемогу здобув мадридський "Реал", побивши тим самим величезну кількість спортивних рекордів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, президент УЄФА був у захваті від фіналу ЛЧ в Києві і заявив, що все було організовано без помилок. Президент УЄФА Олександр Чеферін вражений рівнем організації фіналу Ліги Чемпіонів у Києві. Голова Союзу переконаний, що принаймні половина вболівальників повернуться до столиці України знову.