Ціни на готелі в Києві в період проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018, який пройде 26 травня на НСК "Олімпійський", виросли в 10 разів, а заповнюваність готелів складе майже 100%. Про це повідомляє УНІАН.


"Середня тривалість перебування гостей в період проведення фіналу Ліги чемпіонів становить від двох до чотирьох ночей. Вартість стандартного номера в готелях варіювалася залежно від місця розташування і самого цінового позиціонування готелю. Загальною тенденцією стало зростання цін в 3 рази за умови своєчасного бронювання, що, в принципі, є традиційним для міст, що приймають спортивні турніри такого рівня.


Варто зауважити, що при наближенні дати турніру вартість решти вільних номерів відповідно зростає, в деяких випадках досягаючи навіть вартості в 10 разів вище звичайної ", - відзначили в компанії CBRE Ukraine.
За даними компанії Colliers International (Україна), на період проведення фіналу Ліги чемпіонів в Києві заброньовано вже практично всі готелі (більше 90%).
"Уже зарезервовані більше 90% всіх номерів. Ціни на номери в центральних готелях в 5-10 разів вище стандартного тарифу. Найбільшою популярністю користуються об'єкти категорії 3, 4 і 5 зірок в центральній частині міста, а тариф на номери зменшується в міру віддалення від НСК "Олімпійський", - повідомляють в компанії Colliers International.


Підготовка до фіналу Ліги чемпіонів

Столиця України активно готується прийняти фінал Ліги чемпіонів. У Києві вже презентували логотип фіналу, а також кубки турніру. А послом матчу став головний тренер нашої збірної Андрій Шевченко.
Призовий фонд турніру в цьому році становить 1,3 млрд доларів.
Переможець Ліги чемпіонів 2017/18 як представник УЄФА братиме участь в Клубному чемпіонаті світу ФІФА 2018, який пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах, і також отримає право зіграти проти переможця Ліги Європи УЄФА 2017/18 в Суперкубку УЄФА 2018, який пройде в Талліні.
Відповідно до угоди між УЄФА та міською владою, Київ повинен виділити кошти виключно на організаційні заходи. За попередніми підрахунками, це обійдеться Києву в 25 мільйонів гривень.
Організатори фіналу Ліги чемпіонів-2018, схвалили надання певних пільг в оподаткуванні та спрощення митних процедур. Відповідне рішення Кабмін ухвалив на засіданні 17 січня, повідомляє Міністерство фінансів.
Йдеться про законопроекти, які вносять зміни в закон "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", Податкового і Митного кодексів на період підготовки та проведення в Україні фіналу Ліги чемпіонів 2018 року.
У Мінфіні очікують, що це полегшить для організаторів проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 і посприяє позитивному іміджу України на міжнародній арені.
Найближчим часом законопроекти внесуть на розгляд до Верховної Ради.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


UEFA Champions League final

Dear friends! We in Kyiv are preparing to host a grand sporting event - UEFA Champions League final which will be held in Ukraine’s capital city for the first time. About a hundred thousand visitors are expected to attend our city. Together with Kyiv UEFA Champions League Final ambassador, the current Ukraine’s national football team coach Andriy Shevchenko we made a promotional video for Kyiv- the city which we love, work for and promote globally. Kyiv is Europe’s football capital 2018! P.S. I want to say thank you to the team that contributed to the video production: director Yuri Kovalyov, cameraman Mikhaylo Sashko, producer Oleksiy Moskalenko and Oleh Mykhayluta aka Fagot who wrote music to the promo.

Posted by Віталій Кличко on Friday, 27 April 2018
Як повідомляв портал "Знай.ua", на заходи з нагоди 1536-ї річниці заснування Києва міська влада витратить 2,51 млн грн. Цю цифру назвали в Департаменті культури КМДА у відповідь на запит київського депутата Олександра Пабата.

"На культурні, спортивні та розважальні івенти з бюджету столиці планується освоїти 2,51 млн грн Контакти (96 500 доларів), що на мільйон гривень більше, ніж в минулому році", - написав Пабат на своїй сторінці в Facebook.