Відома російська і американська 66-річна співачка, українського походження, Любов Успенська не часто радує своїх шанувальників в Instagram будь-якими новими знімками.

Новий відвертий знімок вона приурочила до Дня Всіх Закоханих і заговорила про кохання.

"З днем Всіх Закоханих вас, друзі ❤️ Любіть і будьте коханими! Бажаю всім, хто шукає любов-знайти її, а тим, хто вже знайшов-зберегти, примножити і зміцнити❤ любов-це прекрасно ❤️ Будьте щасливі🥰 Ваша Любов Успенська💋", - написала вона.

На фото знаменитість в напівпрозорій сукні сидить з важким виразом обличчя і закритими очима. Сукня зшита по фігурі і підкреслює її великі груди і вузьку талію.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від таких слів і зовнішнього вигляду 66-річної артистки і зробили безліч компліментів Успенської.

" Ах, Люба Любонька... Згадую ваш концерт у Воронежі, в Ювілейному в 90 роки зі столиками. Ностальгія.", "Концерт чудовий! Магія звуку, душі і серця! Величезне спасибі за диво створене Вами!Зі святом Вас❤️", " на весіллі співала я пісню любові. 2003 р. співала і всі балдели, так то😍 😢 😮❤️", " чудово виглядаєте . Будьте щасливі ❤️", " Богиня! Трудівника!", "нехай так буде любов", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, хірург Успенської трохи перебрав з пластикою, зірку не впізнають.

Як повідомляв "Знай.ua", Успенська поділилася рецептом "смачних" класичних вафель.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Успенської розповіла про психлікарню, де її замкнула мати.