31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”. Коли вони намагаються встановити нову версію iOS 12, то нічого не відбувається — Центр повідомлень iPhone виявляється порожнім. Причому це не поодинока ситуація.

Як правило, порожнє повідомлення падає кожен раз після розблокування iphone будь-якої моделі, яка потенційно придатна для переходу на новій iOS 12.

iOS-розробник Гільєрме Рамбо (Guilherme Rambo) припустив, що помилка з повідомленням iOS пов'язана з кодом програми SpringBoard, що відповідає за екран “Додому”.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кожен раз, коли користувач знімає блок, система надсилає повідомлення, тому що думає, що минула версія вже минула. Ймовірно, Apple помилково переставила на дату 31 серпня, з-за чого, власне, й відбувається збій.

Для користувачів Твіттера збій Apple став приводом для жартів про постійних і настирливих повідомленнях.

Apple запланувала презентацію нових продуктів на 12 вересня у цей же день, ймовірно, iOS 12 стане доступна для користувачів по всьому світу.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.