У мережу злили секретні знімки довгоочікуваних нових моделей IPhone і розумних годинників Apple Watch. Відомо, що презентація нової продукції повинна пройти 12 вересня.

Фотографії нових моделей купертинської компанії опублікувало видання 9to5Mac, яке вже досить давно радує "зливами" фанатів яблучної продукції.

За інформацією видання, на фотографіях зображено два смартфони від Apple. І обидва вони називатимуться iPhone XS і матимуть золотистий корпус, якого немає у iPhone X. Передбачається, що обидві моделі матимуть LCD-екран замість OLED-панелі і чіп A10 Fusion, який використовувався в iPhone 8, а також алюмінієві бічні грані замість сталевих.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За даними Bloomberg, Apple планує представити телефони з екраном 5,8 дюйма, 6,1 дюйм та 6,5 дюйма. Очікується, що оновлені смартфони надійдуть у продаж до кінця вересня 2018 року.

На другий фотографії – оновлені "розумні годинник" Apple Watch Series 4 із збільшеним екраном. На зображенні видно новий циферблат, якого в поточних моделях немає.

Крім оновлених смартфонів і годин компанія також планує випустити нову версію Mac mini, оновлений планшет і нову версію MacBook Air. Їх презентація запланована на жовтень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інсайдери опублікували в мережі креслення майбутніх моделей iPhone, на них можна побачити зовнішній вигляд гаджетів. Судячи за зображенням, діагональ їх екрану складатиме 6,1 і 6,5 дюймів, пишуть в GSM Arena.

Старша модель буде оснащена 6,5 дюймовим екраном і функціональної камерою. Експерти припускають, що вона матиме відразу три модулі, проте також існує думка, що один з вирізів призначений для спалаху.

Варто нагадати, що ключовою особливістю нового покоління смартфона Apple стане потрійна основна камера, здатна створювати об'ємні 3D-моделі за рахунок спеціального датчика.

Новий iPhone в 2019 році має отримати потрійну основну камеру, два об'єктива якій будуть вести зйомку під різними кутами, тим самим дозволяючи формувати 3D-картинку, яка буде здаватися об'ємною.

Нагадаємо, Google зрікся власного Android-пристрою.

Як повідомляв Знай.uа, нових iPhone не буде: Apple несподівано засмутила фанатів.

Знай.uа писав, Apple змусила власників iPhone X страждати.