Apple оголосила про запуск безкоштовної програми відновлення для iPhone 8, показавши, що “дуже невеликий відсоток” блоків вимагає заміни логічних плат з-за виробничого дефекту. Плата по суті є основною друкованою платою обчислювального пристрою, містить процесор, пам'ять, пристрої та інші інтегральні компоненти. Apple говорить, що його хибні логічні плати, можливо, викликали випадкові перезавантаження девайсів, зависання екрану і невдалі ініціювання запуску, які перешкоджали правильному включенню iPhone 8.

Дефект не впливає на iPhone X або iPhone 8 Plus і Apple заявляє, що порушені проблеми стосуються тільки ті девайси, які були продані в період з вересня 2017 року по березень 2018 року в Австралії, Китаї, Гонконгу, Індії, Японії, Макао, Новій Зеландії та США. Ви можете ввести серійний номер свого iPhone на сторінці ремонту Apple, щоб дізнатися, чи підходить ваш пристрій.

У потерпілих є три варіанти: скористатися послугами стороннього ремонтного центру; зверніться в службу підтримки Apple, щоб виконати ремонт; або записатися на прийом в Apple Store, щоб поміняти пристрій. Apple рекомендує створити резервну копію вашого iPhone 8 з iCloud або iTunes до його ремонту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.