Samsung вирішив зіпсувати довгоочікувану презентацію Apple. Напередодні дебюту нових iPhone в мережі з'явилася інформація про переваги майбутнього Galaxy S10, тим самим відволікаючи користувачів мережі від головної презентації яблучної компанії.

Не секрет, що компанії створюють справжній хайп навколо свого суперництва, привертаючи тим самим аудиторію.

Нагадаємо, що навесні 2018 року Samsung заради троллінгу Apple не полінувався створити цілу серію коротких відеороликів, в яких обігрується чому їх смартфони краще, ніж iPhone. Мова йшла не тільки про інтернет-швидкості, але і відсутність роз'єму для навушників, і інші відмінності, які Samsung показала в негативному світлі. Тепер же, за кілька днів до презентації нової лінійки iPhone XS, в мережі, нібито випадково, з'явилася інформація про функції майбутнього флагмана Samsung Galaxy S10, яких не буде в останніх пристроях Apple.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зокрема, згідно зі звітом ET News, нові Galaxy S10 і S10 Plus отримають одну з перших на ринку технологій вбудованого в екран сенсора відбитків пальців, яку Samsung запатентувала раніше. І хоча кілька смартфонів вже отримали таку функцію, більшість з них все ще залишаються на ринку Китаю.

Важливо, що постачальником цієї технології стане американська компанія Qualcomm, з якою Apple розірвав відносини після низки патентних скандалів. У свою чергу ще, Qualcomm Apple показала, наскільки їх чіпсети краще за конкурентів.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.