iPhone XS Махполучил дисплей на 6,5 дюймів. Також наголошується, що XS Plus отримав більш ємний акумулятор а також виріз, як у iPhone X.

Смартфон отримає кращий стерео-звук. Система расспознавания осіб стала більш захищеною. Як і передбачалося, всередині у флагманах відбудуться лише невеликі поліпшення: вони будуть працювати на більш швидкому процесорі A12, який побудований за 7-нанометровим техпроцесом, і отримають 4 гігабайти оперативної пам'яті замість трьох в попередніх моделях. Також можливі поліпшення камер, перехід з чіпів стільникового зв'язку Qualcomm на Intel, що прискорить завантаження даних LTE, і більш швидка зарядка “з коробки” завдяки 18-ватному блоку живлення на USB-C. Крім “білого” і “чорного” квітів новинка буде і в золотому забарвленні.

Це перший смартфон, який отримав 512 Гб.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що стосується ціни, новинка обійдеться в ціну $900 до $999, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.іа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.іа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.