З самого раннього віку діти вже не можуть відірватися від монітора комп'ютера або смартфону, що, звичайно, не правильно, але є суворою дійсністю. Батьки часто не можуть навіть проконтролювати, що там їхні діти дивляться.

Один з найпопулярніших сайтів YouTube вирішив прийти на допомогу старшому поколінню і створив спеціальну функцію для стеження за діями дітей в мережі. Розробники повідомляють, що таким чином батьки отримали можливість самостійно вибирати контент, який буде доступний малюкам. Поки що така можливість є тільки для користувачів на пристроях з Android, але незабаром така можливість буде і на iOS.

Для роботи дорослі можуть використовувати кнопку «+». Активувати таку функцію необхідно в налаштуваннях, перейшовши на профіль свого чада, де і встановити розширення під назвою "Тільки схвалений контент". Тепер батьки зможуть самі вибирати відео і канали для своїх дітей у додатку на пристроях Android у всьому світі.

"Зовсім скоро функція з'явиться і на iOS. Вибрати відео, канал або колекцію каналів можна за допомогою кнопки "+", - йдеться в повідомленні прес-служби Google.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Google змусить сновид замовкнути. У той час як Google ще не запустила свої функції цифрового помічника на телефонах Android, вона вже думає про те, як оснастити цими функціями вашу розумну колонку. Команда 9to5Google виявила матеріал в останньому додатку Google для Android, який вказує на нові цифрові функції для здоров'я, які запровадять з колонки та інші пристрої, оснащені асистентом.

Хоча точна функціональність не ясна, є функція простою, що може перешкодити людям використовувати колонку в певний час дня, наприклад, вночі. Це може бути особливо корисно, якщо у вас є погана звичка наспівувати або задавати питання, коли ви повинні лягти спати. Або ж якщо ви страждаєте на лунатизм.

Нагадаємо, оновлення Google Chrome підірве ваш комп'ютер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названо топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців.

Також портал "Знай.uа" писав, що Google закриє поштовий сервіс.