Невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.

Смартфони під брендом OnePlus зарекомендували себе як справжні “вбивці флагманів”. Завдяки приємним цінами і якістю збірки вони завоювали велику аудиторію серед власників смартфонів.

Компанія OnePlus оголосила про свої плани щодо виходу на телевізійний ринок. Засновник і головний виконавчий директор Піт Лау (Pete Lau) заявив, що перший телевізор бренд з'явиться на ринку вже в наступному році. До речі, про телевізорі після віпуска не забудуть: компанія буде підтримувати ще протягом 5 років.

OnePlus TV отримає той же преміальний дизайн, що і смартфони бренду і при цьому компанія буде орієнтуватися в першу чергу на якість картинки і звуку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Ми хочемо перевести домашню середу на наступний рівень з інтелектуальними можливостями. Сам телевізор отримає преміальні характеристики, які торкнуться звуку і картинки, а також інтелекту. Ми називаємо це OnePlus TV”, заявив глава OnePlus.

Піт Лау зазначив, що телевізор OnePlus отримає голосового помічника з штучним інтелектом. Однак залишається таємницею, якого асистента серед всіх інших компанія обере. Цілком можливо, що це буде Alexs Amazon або голосовий помічник від Google.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.