Підлітка з Австралії, який зламав сервери Apple, засудили до восьми місяців випробувального терміну. Ім'я хакера розголошувати не стали. Відомо, що на момент вчиненого підлітком злому йому було 16 років. Про це пише Bloomberg. До речі, хлопець робив злом кілька разів, і під час свідчень, школяр повідомив, що дуже любить Apple, і таким чином намагався привернути до себе увагу. Він зазначив, що мріє працювати в цій компанії, і є величезним фанатом всього, чим займається Apple.


Є інформація про те, що хлопцеві допомагав його друг, який ще молодший за віком. Однак інформації про нього немає.


Відомо, що австралієць отримав доступ до серверів Apple, на яких зберігався 1 ТБ інформації. Прокурор зазначив, що молодий чоловік показав високий професіоналізм при зломі захисту системи компанії. Що саме хлопець викачав з серверів компанії не повідомляється. Цілком можливо, мова йде про особисту інформацію користувачів сервісів компанії, або ж секретні розробки, серед яких є безпілотник і окуляри доповненої реальності.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Довгий час він мав доступ до даними Apple, і компанії про це навіть не знали. Запідозривши недобре, купертинцы звернулися до ФБР. У результаті її співробітники розшукали хлопця, який зізнався, що давно захоплений технікою Apple і хоче працювати в корпорації.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.