Офіційно представлений новий флагманський смартфон від LG V40 ThinQ з п'ятьма камерами.

Південнокорейська компанія презентувала свій новий гаджет LG V40 ThinQ. Про цей телефон в мережі ходили чутки досить тривалий час, і, як виявилося, не дарма. Зазначалося, що новинка отримає цілих 5 камер, і на презентації ця інформація підтвердилася. Зазначимо, що ще навесні поточного року на ринку смартфонів вперше з'явився подібний гаджет Huawei P20 Pro, який теж отримав величезну кількість об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Новий смартфон від LG оснащений акумулятором ємністю 3000 мАч, підтримкою бездротової зарядки Qi, сканером відбитків пальців, а також динаміками Boombox. По суті, всі флагманські функції отримав цей довгоочікуваний телефон. До речі, новинка працює на платформі Android Oreo з можливістю переходу на Android Pie, і це дуже добре, так як компанія відразу синхронизировала сучасну версію Android відразу під новий телефон.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Що стосується камер, на задній панелі нового телефону розміщені три модуля на 12, 16 і 12 Мп для ширококутного і телефото режимів, а також для дворазового зума. Селфи-камера гаджета отримала модулі на 8 і 5 Мп. Користувачі мережі в очікуванні фото, знятих за допомогою цього незвичайного смартфона. Подивимося, чи зможе просунута система від LG змагатися з iPhone XS Max і Google Pixel 3XL.

В даний час відомо, що ціна базової моделі телефону становить 900 доларів, а старт продажів гаджетів намічений на 19 жовтня цього року. За такі гроші власники майбутнього флагмана сподіваються на фото найкращої якості.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.