Команда AnTuTu опублікувала останній рейтинг найшвидших смартфонів, керованих операційними системами iOS і Android. Серед них з'явилися й нові лідери, поява яких здивувало публіку.

Вересневий список Android-девайсів складається, в основному, з китайських смартфонів. І це не дивно, адже ринок ігрових смартфонів поступово зростає. Не китайський з них тільки ігровий Asus ROG Phone, що розташувався на третьому місці.

Перше місце займає Xiaomi Black Shark, а другий — Meizu 16th. Цікаво виглядає те, що цього місяця в десятці лідерів немає жодного смартфона Samsung, LG або Sony. Ігрові смартфони знову захоплюють ринок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Що стосується iOS-девайсів, то список очолюють iPhone XS Max і XS, які в загальному рейтингу AnTuTu є найбільш потужними з присутніх на ринку смартфонів. Вони, як видно, мають серйозний відрив від конкурентів. Але це до виходу флагмана від Huawei, який, судячи з тестів, зможе витіснити ipHone на друге місце.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.