Китаянка на ім'я Yang поділилася з користувачем мережі досить цікавою історією, як її iPhone почав робити, що сам захотів.

Yang повідомляє, що при підключенні до зарядки її iPhone (на жаль, модель не уточнюється) починає “жити власним життям”. Якщо точніше, то в одному з випадків він сам відкрив додаток для мандрівників Ctrip і оформив замовлення на президентський номер в шанхайському готелі ціною $1500. Здивування дівчини не було меж. Це викликало бурхливу реакцію соцмереж, оскільки iPhone є дуже популярним пристроєм, займаючи величезний відсоток продажів на ринку девайсів.

Більш того, на цьому пристрій не зупинилося, запустивши додаток WeChat, щоб оплатити номер. Крім того, власник заявляє, що смартфон сам змінив режим роботи мережі з 4G на 2G. Господиня активувала функцію відеозапису відбувається на екрані, але девайс, знову ж таки самостійно, вимкнув її. Apple поки ніяк не прокоментувала цей інцидент. Цілком можливо, що вся справа в зарядному пристрої, або ж у пошкодженому екрані, який при нагріванні починає мимовільно включати різні сервіси і функції девайса.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Цікаво, що проблема зникла одразу, після зняття iPhone з зарядки, але при повторному підключенні до мережі девайс почав мимовільно замовляти квиток на поїзд.


Звичайно, можна грішити на неоригінальні зарядний пристрій і кабель, але підтвердження цьому немає. Цілком ймовірно, що смартфон заражений вірусом.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.