У Viber на Android з виходом версії 9.7 з'явилася можливість редагувати повідомлення.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Розробники розповіли, що технологія редактування текстів така ж сама, що і в інших месенджерах. Для зміни тексту вам необхідно натиснути на потрібний текст та вибрати функцію "редагувати". Після виконання цих функцій до повідомлення додасться відмітка про виправлення - "відредаговано".

Наразі вже відомо, що така функції подібна лише користуваам на Android. Власники смартфонів на платформі iOS отримають оновлену версію додатку трішки пізніше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Huawei надала власникам телефонів Honor технологію розгону відеоядра GPU Turbo. Повідомляється, що ця обіцяє на 60% підвищити продуктивність графіки. Однак оне варто забувати, що така технологія буде використовувати величезні обсяги енергії, і телефон буде нагріватися, а також набагато швидше розряджатися.

Схоже рішення Adreno Turbo згодом підготував виробник мобільних процесорів Qualcomm. Днями аналогічну функцію пообіцяв через свій офіційний акаунт у китайській соцмережі Weibo віце-президент Lenovo Чен Чанг. Подивимося, що з цього вийде.

Нова функція з'явиться в апдейте, який Lenovo підготувала до випуску разом з оновленням фірмової оболонки ZUI 4.0 для смартфонів серії ZUK. Оболонка працює непогано, враховуючи, що “голий” Android виглядає досить симпатично. До кінця цього тижня її отримають девайси ZUK Z2 Pro і ZUK Z2. Смартфон ZUK Edge повинен отримати його на наступному тижні. Згодом ZUI 4.0 також вийде для Lenovo S5, Lenovo K5, K5 Play, серії Moto Z 2018 і Moto Z2 Play.

Функція прискорення графіки називається Game Network Line Acceleration. Подробиць про неї немає, крім того, що вона підвищує продуктивність графічної системи смартфона. Також оболонка ZUI 4.0 приносить повноекранні жести управління і нового голосового помічника з штучним інтелектом.

Нагадаємо, Microsoft дозволить грати в ПК-ігри з телефону.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблена функція iOS 12 знищує iPhone.

Також "Знай.ua" писав, що нова iOS 12.1 виправила всі гріхи Apple.

Львівська міська рада запускає чат-бота в месенджері