Уразливість на популярному месенджері від Facebook WhatsApp дозволяла перехоплювати контроль над акаунтами користувачів, коли вони відповідали на вхідний відеодзвінок. Про такого прийому повідомили експерти з безпеки в мережі.

Повідомляється, що проблема була виявлена в кінці серпня і виправлена Facebook на початку жовтня, випливає з технічного доповіді, розміщеного в інтернеті. Компанія витратила на виправлення помилки декілька місяців, на протязі яких акаунти користувачів мережі постійно зламували. При цьому представники Facebook поки не відповіли на прохання про коментарі.

Раніше компанія повідомляла, що буде боротися з фейковими новинами і розсилками фейкових новин в месенджері. Повідомляється, що з-за фейкових новин лінчували кілька десятків людей, фейкові новини про яких розсилалися по загальним чатах і групами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер же немає сумнівів, що месенджер мав більшу вразливість, за допомогою якої зловмисники могли оволодіти акаунтами, а також отримати доступ до повідомлень користувача.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.