Поряд з ігровим Phone смартфоном 2 американська компанія Razer, яка спеціалізується на девайсах для кіберспортсменів і інших геймерів, представила нові модифікації лептопа Blade 15. Пристрій буде доступний у версіях Base і Mercury White Limited Edition, і головні відмінності серед них знаходяться в начинці і ціні.

Обидва варіанти Razer Blade 15 обладнуються процесором Intel Core i7-8750H (6 ядер/12 потоків, 2,2/4,1 ГГц), 16 гігабайтами оперативної пам'яті DDR4-2667 і графічним адаптером GeForce GTX 1060 Max-Q. При цьому старша модифікація може бути оснащена відеокартою GeForce GTX 1070 Max-Q. Цілком непогані модифікації, враховуючи, що практично всі сучасні ігри будуть запускатися на пристрої на максимальних налаштуваннях графіки, оскільки Razer приготувала ще кілька крутіх фішок для користувачів.

Базова версія лептопа отримала 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів і частотою оновлення 60, тоді як у моделі Mercury White Limited Edition останній параметр дорівнює 144 Гц. В обох випадках можна відзначити тонкі рамки екрана, що становлять 4,9 мм, і це практично рекордні показники для девайса. Сам ноутбук виглядає досить красиво і якісно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Що стосується рекомендованих цін, то базовий Razer Blade 15 можна буде придбати за $1600 або $1800 залежно від обсягу SSD і HDD, а модифікація Mercury White Limited Edition була оцінена в $2200 (з відеокартою GeForce GTX 1060 Max-Q) і $2600 (GeForce GTX 1070 Max-Q). Цілком непогана ціна, враховуючи, що ігровий ноутбук, і всі програми в якості графічних редакторів будуть запускатися за секунди.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.