Компанія Samsung тільки в серпні представила флагманський смартфон Galaxy Note 9, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Повідомляється, що практично всі головні особливості вже відомі інсайдерів, так що залишається тільки дочекатися виходу смартфона, який запланований на літо 2019 року.

Як повідомляє китайський інсайдер з ніком Ice Universe, Samsung Galaxy Note 10 оснастять дисплеєм на 6.66 дюймів з тонкими рамками і співвідношенням сторін 19:9 або 19.5:9. Однак, навіть у цьому є свої плюси. Завдяки цьому, розміри пристрою будуть менше, ніж у 6.4-дюймового Galaxy Note 9, але от розміри екрану будуть великими. Швидше за все, сканер особи впровадять в сам екран, за рахунок чого рамки стануть ще тонше. І це цілком очікувано, адже практично всі флагмани 2018 року отримали подібну технологію. А Apple навіть встигла поліпшити цю технологію захисту.

Також раніше повідомлялося, що в цьому поколінні Samsung відмовиться від роз'єму для навушників, так що і флагман 2019 року теж залишиться без навушників. У всякому разі залишиться без звичайних дротяних.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.