Уразливість в iOS 12 дозволяє обійти пароль чужого iPhone і отримати доступ до його повідомлень і контактів.

Щоб отримати доступ до інформації власника смартфона, достатньо знати номер телефону, який зламують. На самому початку автор відео зателефонував на номер жертви, щоб активувати екран голосового дзвінка iOS. У ньому він вибрав пункт відповіді SMS-повідомленням. Написавши випадкові літеру у поле для вводу, хакер викликав голосового помічника Siri і попросив активувати службу VoiceOver.
І хоча зламати з першого разу таким способом не вдасться зламати, але кількість спроб не обмежена.

При вдалому виклик конфлікту з'явився чорний екран з невидимим для користувача інтерфейсом. У ньому, переміщаючись жестами вправо і вліво і слухаючи підказки VoiceOver,хакер знайшов розділ з фотографіями. Подвійне натискання на відповідному квадраті повернуло до повідомлень.

Сподіваємося, що Apple виправить цю помилку, так як кожен власник iPhone стає потенційною жертвою хакерів. Крім можливості злому, нова версія операційки від Apple розряджає смартфони значно швидше. Apple вже знає про цю проблему, і незабаром виправить цей неприємний баг.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.иа повідомляв про те, що у мережі оявился новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.иа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.