Компанія Huawei раптово для всіх представила новий смартфон Enjoy 9 Plus. Новинка оснащена продуктивним 8-ядерним процесором, у добавок до якого з'явився і величезний акумулятор. Також апарат може похвалитися чотирма камерами, дисплей з великою діагоналлю і мінімальними рамками і фірмовою системою об'ємного звучання, яке властиво кожному смартфону компанії.

Дисплей новинки з тонкими рамками діагоналлю 6,5 дюйма, дозволом 2340x1080 пікселів і співвідношенням сторін 19,5: 9 займає 91 відсоток площі передньої панелі. Це не рекорд, але навіть такі показники можуть здивувати всіх тих, хто вперше візьме девайс в свої руки. Не обійшлося і без трендового вирізу у верхній частині екрану під фронтальну камеру. До того ж, виробники попіклувалися про очах користувачів, тому дисплей буде змінювати колір і тон дисплея в залежності від часу доби.

Під "капотом" Enjoy 9 Plus встановлено новий 8-ядерний процесор Kirin 710 – він містить чотири ядра Cortex-A73 з частотою 2,2 ГГц і чотири Cortex-A53 з частотою 1,7 ГГц. За графічні можливості пристрою відповідає GPU Mali-G51 MP4. Об'єм оперативної пам'яті апарата становить 4 ГБ, а ємність внутрішнього накопичувача варіюється від 64 до 128 ГБ в залежності від модифікації. Звичайно ж, це не топові характеристики, але впоратися з усіма завданнями він буде.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ціна за базову версію з 4 ГБ оперативки і 64 ГБ флеш-пам'яті складе приблизно $ 215, варіація з вбудованим сховищем на 128 ГБ буде коштувати $ 245, що теж дуже приємна ціна.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.