Після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, компанія Panasonic випустила свій останній бюджетний смартфон лінійки — Eluga Ray 530. Новинка одержала задовільні характеристики, але ціна дуже навіть бюджетна.

Телефон оснащено 5,7-дюймовим HD+ дисплеєм з роздільною здатністю екрану 1440 x 720 пікселів і співвідношенням сторін 18:9 і зігнутим 2.5 D склом. Цілком непоганий дисплей, проте якість картинки не найкраща на сьогоднішній день. Він працює на базі чотирьохядерного процесора MediaTek MT6739WA з тактовою частотою 1,3 ГГц в поєднанні з графікою PowerVR Rogue GE8100. Така собі бюджетна начинка, але для спілкування в соцмережах більш ніж достатньо.

Об'єм оперативної пам'яті складає 3 ГБ, вбудованою — 32 ГБ. Є можливість розширення до 128 ГБ за допомогою слота для microSD карт. Для фото і улюбленої музики вистачить з головою.

Що стосується камер, Eluga Ray 530 отримав 13-Мп камеру заднього виду з діафрагмою f/2.0 і світлодіодним спалахом, і 5-Мп фронтальну. Додаток камери має декілька функцій, включаючи ефект Bokeh, Time-lapse і Auto Scene Detection. Передня камера також оснащена функцією Face Unlock і багатофункціональною кнопкою FPS, яка дозволяє робити селфи одним рухом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тепер про самому цікаво - ціна. За смартфон доведеться заплатити 120 доларів, що досить мало, враховуючи ціни інших смартфонів на ринку в 2018 році.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.