Справжні смартфони преміум-класу можна перерахувати по пальцях, бо їх досить мало. Серед них варто відзначити Galaxy S9 від Samsung, на який компанія покладала великі надії. Однак, судячи з відновної вартості флагмана, компанія розчарована в продажі девайса.

Проблема в тому, що коли Samsung Galaxy S9 надійшов у продаж в Україні, а було це приблизно півроку тому, його реалізували за дуже велику суму грошей – за 27999 гривень, тобто майже за $1000. Однак на сьогоднішній день смартфон можна придбати за 16 тисяч гривень, що не може не радувати потенційних покупців, так як ціна впала практично вдвічі.

Деякі магазини, які продають флагман Samsung за зниженою ціною, обіцяють офіційну гарантію. Нагадаємо, що флагман Galaxy S9 має модулем NFC, який робить телефон сумісний з платіжними системами Samsung Pay, Google Pay (працює з більшістю банків України) і багатьма іншими. Його габарити складають 147.7 x 68.7 x 8.5 мм, а вага – 163 грами. Так, цілком непогані показники, але враховуючи нинішній стан компанії виробника, справи йдуть дуже погано.

В іншому, Samsung Galaxy S9 оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD+), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Так, девайс отримав топову на сьогоднішній день начинку, завдяки яким девайс здатний потягатися з телефонами від Apple.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.