З 12 грудня розробники додатків, що базуються в Росії, не зможуть скористатися сервісом Search Ads, щоб прорекламувати свій додаток в пошуку App Store і залучити нових користувачів.

Apple повідомила про це розробників в листі. Таке повідомлення від Apple здивувало не тільки російських розробників, але і весь світ.

Apple відзначила, що призупинила промо-кампанії на невизначений термін. Компанія безпосередньо пов'язала блокування із змінами в податковому законодавстві (“податок на Google”), які набудуть чинності 1 січня 2019 року. З цього моменту іноземні підприємства повинні стати на облік у податковій і сплачувати ПДВ з продажу в Росії самостійно, а не через замовника. Таким чином російські розробники залишилися без можливості просувати свою продукцію в популярному магазині додатків App Store.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.