Ми з вами свідки того, як виробники змагаються один з одним, особливо лідери китайського ринку. Наприклад, практично всі випустили в один і той же день унікальний смартфон з технологією слайдера. Але є ще один тренд, який набирає обертів в цьому році – хто встановить більше камер в смартфоні. У Honor Magic 2 їх, наприклад, шість: по три з обох сторін. А абсолютним рекордсменом за кількістю модулів на задній панелі Samsung Galaxy A9, який отримав чотири датчика, при цьому він вважається смартфоном середнього класу.

Співтовариство користувачів активно обговорює тренд багатокамерності і чимало тих, хто іронізує і пропонує впихнути в корпус відразу десяток об'єктивів. І не виключено, що виробники так і зроблять, адже кожен з об'єктивів виконує свою унікальну задачу, так і призначення у них різні.

Однією з тих, хто ввів моду на подвійну і потрійну камеру стала Huawei. Компанія має намір і далі брати участь в гонці, хто більше впихнет камер в корпус. Президент споживчої бізнес-групи компанії в західноєвропейському регіоні Уолтер Джі в одному з інтерв'ю повідомив, що в наступному році компанія запропонує більше інновацій в камерах і випустить флагман з чотирма модулями на задній панелі. А ще він пообіцяв якийсь сюрприз. Будемо сподіватися, що фронтальна камера не отримає 4 об'єктива. Залишається чекати повідомлення від компаній в 2019 році.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.