У соціальних мережах власники iPhone панікують: несподівано їх гаджети почали питати паролі, відповіді на питання, ввести номер телефону та інші дані, які вимагаються для скидання пароля. У випадку, якщо пароль введений неправильно - блокувалася обліковий запис Apple ID, без якої смартфон перетворюється в даремний цегла без синхронізації даних з хмарою. Деякі з них вже втратили доступу до сервісів iMessage, iCloud і Apple Music та іншим – вони не змогли підтвердити свою особу і заблокували обліковий запис.

Експерт зазначає, що для ліквідації несподіваної проблеми необхідно повторно ввести пароль для оновлення даних облікового запису, які зберігаються на девайсі, однак такий метод не рятує всіх. Apple поки не визнала наявність збоїв, і причина появи цих неприємностей поки невідома.

Фахівці вважають, що проблема виникла в результаті помилки Apple, або ж зловмисники намагалися масово зламати Apple ID, в результаті чого компанії довелося скинути паролі. У другому варіанті ситуація помітно погіршиться, оскільки зловмисники знайшли пролом у захисті сервісів яблучної корпорації. У будь-якому випадку, розбиратися з неприємним багом належить виробникові, і користувачі сподіваються, що компанія допоможе забудькуватим власникам зберегти свої дані.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.