На думку аналітиків з TF International Securities, світові поставки смартфона Apple iPhone XR за підсумками життєвого циклу нового продукту (IV квартал 2018 р. — III квартал 2019 р.) досягнуть позначки в 70 млн пристроїв. І хоча це досить велика цифра, насправді все набагато сумніше, а Apple неприємно розчарована популярністю смартфона.

Що цікаво, у своїх попередніх прогнозах експерти говорили про безпроблемне подолання рубежу в 100 млн пристроїв, проте негативний вплив на довіру споживачів надають торгова війна між США і Китаєм. До того ж, новинка не така вже й бюджетна, і за такі гроші китайські конкуренти можуть запропонувати більш цікаві смартфони. Тим не менш, прогноз загальних поставок смартфонів Apple у фінальній чверті року не змінився і оцінюється в розмірі 75-80 млн апаратів. До того ж, дешевизна більш старих моделей вирівняла показники квартального звіту з урахуванням провалу XR.

Будемо сподіватися, що Apple в 2019 році покаже більш цікаві новинки, які захочеться придбати за величезні гроші, оскільки конкуренти вже наступають на п'яти яблучної корпорації.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.