Нещодавно останньої моделі ігрової приставки від Sony – PlayStation 4 виповнилося 5 років. Саме до цієї знакової дати інсайдери вирішили опублікувати нову інформацію відносно наступного покоління консолей, в тому числі і приблизну дату виходу і ціну. Вже пора б представити нову консоль, яка покаже неймовірна якість графіки, а також велику продуктивність, щоб майбутні ігри працювали на максимальних налаштуваннях графіки.

Згідно з інсайдерських витоком, п'яту PlayStation варто очікувати в продажу вже в 2020 році. Це означає, що 2019 рік має стати початком масштабної рекламної кампанії консолі, а перший тизер, можливо, з'явиться вже під Новий Рік. Так що крім повідомлень інсайдерів, варто чекати подробиць від самого виробника.

Ці дані анонімний користувач опублікував на популярному форумі Reddit, стверджуючи, що володіє інформацією прямо з заводу Sony. В їх графіку приблизними датами релізу PS5 на ринку коштує проміжок між квітнем і листопадом 2020 року. Саме час почати збирати гроші на нову ігрову консоль.

Інсайдер також стверджує, що знає приблизну ціну на PlayStation 5 зі старту продажів. Так, любителям якісного консольного геймінга доведеться викласти за нову консоль 500 доларів (близько 13 300 гривень). Однак, це не так вже й багато, якщо купувати консоль на цілих 5 років.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.