Мобільний інтернет обігнав за середньої швидкості передачі даних інтернет-підключення через Wi-Fi вже в 33 країнах. Такі дані опублікувала компанія OpenSignal. Вона досліджує покриття і якість сервісу мобільної мережі по всьому світу. Для тих, у кого безлімітний мобільний інтернет це відмінна новина, адже тепер за допомогою 4G можна набагато швидше завантажувати відео, музику та різні об'ємні файли.

Перше місце, де мобільний інтернет має значну перевагу перед Wi-Fi посіла Австралія. Середня швидкість передачі даних склала 34.6 Мбіт/с, в той час як середня швидкість Wi-Fi-підключення досягла лише 21.6 Мбіт/сек. На диво, мобільний інтернет більш вигідний у якості передачі даних по глобальній мережі.

В Лівані, яка посіла друге місце, мобільний інтернет швидше Wi-Fi на 12.3 Мбіт/сек. До числа держав, де на смартфоні доступ в інтернет виявиться швидше, в середньому, також увійшли Катар, Оман, Греція, Чехія, М'янма, Іран, Туреччина та інші. України поки в списку немає. Однак у Гонконгу, Сінгапурі, Південній Кореї і США бездротова локальна мережа користується безмежною популярністю і встановлюється майже на кожному кутку для зручності користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До того ж, саме вони найчастіше встановлюють нові рекорди по передачі даних по бездротовій мережі, так і з мобільного. Фахівці OpenSignal припускають, що користувачам і виробникам телефонів пора переглянути припущення, що зазвичай Wi-Fi має перевагу.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.