Нове оновлення оновлення KB4467708 для версії Windows 10 (1809) білд 17763.134 порушує роботу рядка пошуку в штатному медіаплеєрі. Як тільки Microsoft виправляє вже знайдені баги в системі, як тут же з'являються нові проблеми.

Після установки цього оновлення користувачі не можуть використовувати панель пошуку в медіапрогравачі Windows при відтворенні певних файлів. І хоча компанія в курсі даної помилки, вона повідомила, що проблема вирішиться найближчим часом. До речі, у деяких користувачів не працює і звичний блокнот, який протягом багатьох років вірно служив мільйонам користувачів.

Крім того, розробники з Microsoft скоро додадуть в Windows 10 панель моніторингу, яка дозволить відстежувати поточні відомі проблеми в операційній системі, а також бачити, коли компанія планує виправити їх. Однак, система з'явиться в збірках в 2019 році. Поки ж розробники планують публікувати подібні дані в інтернеті. Тепер користувачі будуть переживати, чи не занадто розробники доглядають за комп'ютерами користувачів, і моніторять вони тільки дані про помилки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.