Компанія Apple, чия капіталізація 4 місяці тому першою серед компаній світу перевищила позначку в $1 трильйон, перестала бути одноосібним лідером Уолл-стріт: її наздоганяє Microsoft за ринковою вартістю. Раптово, компанія Microsoft змогла обігнати яблучну корпорацію, і заявила, що рухалася до цієї мети на протязі декількох років.

Акції Apple подешевшали на 1,77%, після того як президент США Дональд Трамп заявив в інтерв'ю The Wall Street Journal, що може ввести мита на ноутбуки і мобільні телефони, які ввозяться з Китаю. Оскільки там знаходяться заводи Apple, це боляче вдарить по компанії, а ціни помітно зростуть.

Після падіння ринкова капіталізація виробника iPhone склала $814 млрд.

Тим часом котирування Microsoft знизилися значно менше – на 0,35%, до $106,10 за акцію, при цьому капіталізація компанії склала $814 млрд.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що виробник iPhone постраждав більше за інших: з 1 листопада, коли Apple попередила, що продажі у святковому кварталі, ймовірно, виявляться нижче прогнозів Уолл-стріт, акції компанії подешевшали на 23%.

Два дні тому повідомлялося, що Microsoft обійшла Apple за капіталізації.

Тепер компанії будуть боротися за перше місце, яке протягом кількох місяців тримала Apple.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.