Схоже, Qualcomm і Apple, які вже довгий час не припиняють судові спори, нарешті вирішили закопати сокиру війни і завершити тривалий конфлікт. Відзначимо, що виробник процесорів раніше нагадав яблучної корпорації про великому грошовому боргу, який суд повинен змусити повернути.

На початку 2017 року Apple звинуватила Qualcomm в тому, що вона монополізувала ринок процесорів для смартфонів і методично видавлює опонентів з ринку. Сума позову склала 1 млрд доларів. Qualcomm подала зустрічний позов, заявивши, що виробник iPhone порушив раніше досягнуті угоди. Зараз накопичилося вже близько 50 судових позовів в 6 країнах. І ці розгляди затягнулися на декілька років. Однак, несподівано для всіх компанії вирішили закінчити ці судові розгляди.

Генеральний директор Qualcomm Стів Молленкопф (Steve Mollenkopf) в інтерв'ю CNBC заявив, що зараз компанії “на порозі” розв'язання цього конфлікту. Поки йдуть переговори, але Стів налаштований дуже оптимістично, вважаючи, що все владнається вже до кінця цього або початку наступного року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цілком можливо, що нові iPhone отримають 5G-модеми саме від Qualcomm.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.