Перший смартфон Samsung з новим типом дисплея Infinity-O — з круглим вирізом під фронтальну камеру в лівому верхньому куті також стане першим в лінійці Galaxy пристроєм без аналогового аудіороз'єми. На диво, корейська корпорація вирішила відмовитися від роз'ємів для навушників на користь USB Type-C. Варто нагадати, що раніше корпорація повідомляла, що не планує відмовлятися від звичайних навушників.

Нагадаємо, першим великим виробником, залишив свої смартфони аудіороз'єми, в 2016-му році стала Apple. Експерти розкритикували компанію за це. Однак, сама яблучна корпорація зробила крок у бік прогресу, відмовившись від навушників з звичайним проводів.

Слідом за iPhone 7 аналогічний крок зробили і інші компанії, як мінімум кілька флагманських пристроїв без аналогового виходу на навушники є майже у кожного бренду. Китайські виробники швидко підхопили цю тенденцію. Проте в Samsung наполягали, що ця функція затребувана користувачами. Тепер, схоже, в південнокорейській компанії вирішили переглянути підходи до виробництва девайсів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Galaxy A8s, анонс якого очікується в найближчі тижні, звичного аудіороз'єми вже не буде. Для фанатів Samsung рекомендуємо придбати бездротовими навушниками, або ж перехідником з штеккера на сучасне гніздо для зарядки.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.