Американські ЗМІ повідомили про те, що Google закриває популярний сервіс, яким користувалися багато більше 5 років. Мова йде про месенджері Hangouts, запущений ще в 2013 році. Судячи з усього, він не здатен конкурувати з іншими сервісами, такими як Telegram і Viber.

З його допомогою можна обмінюватися повідомленнями, здійснювати голосові дзвінки, дзвонити по відеозв'язку і пересилати файли. Швидше за все, компанії вже не вигідно займатися підтримкою і впровадженням нових функцій в месенджер, з-за чого Google вирішила закрити проект.

Повноцінне закриття сервісу Hangouts трапиться вже в 2020 році, тоді як у наступному новим користувачам заборонять там реєструватися. Простіше кажучи, використати цей месенджер зможуть тільки ті, у кого вже є там акаунт. Однак, кількість користувачів з кожним днем все менше, і до 2020 року спілкуватися за допомогою Hangouts буде просто не з ким.

Однак, кооперативні функції для корпорацій будуть працювати. Групові чати і відеодзвінки залишаться працювати в штатному режимі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.