Вчора Google почала розсилати нову версію свого браузера Chrome 71. Апдейт не самий великий, та все ж, зміни в системі будуть дуже корисними для всіх користувачів браузера.

Chrome буде автоматично блокувати будь-яку рекламу, яка підпадає під критерії “шкідливої реклами”. Система сама навчилася визначати рекламу, і відносити її до різних списків. Це включає в себе завантаження вірусів або небажаного ПЗ, приховані області кліка, автоматичний редирект, фейкові повідомлення, банери стежать за курсором, фішинг, реклама вводить в оману та інша зараза. Загалом, все те, що може завдати шкоди вашому гаманцю, або комп'ютера.

Якщо на сайт вішається відмітку про шкідливу рекламу, у власника буде 30 днів на добровільне очищення. Якщо ж він не підкориться, браузер почне автоматично блокувати всю небажану рекламу. Для перевірки сайту Google рекомендує скористатися Abusive Experiences Report в консолі пошуку Google. Таким чином корпорація добра хоче вберегти користувачів мережі від шкідливої реклами, або ж від хакерських маніпуляцій і дій аферистів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.