Google припиняє підтримку магазину додатків Play Store для операційної системи Android 4.0. Ice Cream Sandwich. Це означає, що відтепер користувачі не зможуть завантажувати і встановлювати нові програми з офіційного магазину Google. Додаток Google Play Services порядковим номером версії 14.7.99 стане останнім, підтримуючим ОС Android 4.0.

Тепер мінімальний рівень API для Google Play Services — це Android 4.1 Jelly Bean. І хоча чисто теоретично розробники можуть і далі продовжувати підтримувати і оновлювати свої програми спеціально для користувачів Ice Cream Sandwich, що підтримує API рівня 14 або 15, дуже малоймовірно, що знайдеться багато бажаючих.

В тому, що Google вирішила припинити підтримку Android 4.0. Ice Cream Sandwich немає нічого дивного. Враховуючи той факт, що з моменту її виходу 19 жовтня 2011 року пройшло вже більше семи років, таке рішення можна було передбачити. &Nbsp;станом на 26 жовтня (остання статистика), ОС Android Ice Cream Sandwich встановлена на 0,3% всіх відповідних пристроїв. Але з урахуванням того, що в використанні зараз знаходиться більше двох мільярда смартфонів і планшетів Android ці здаються на перший погляд несуттєвими 0,3% виливаються в 6 мільйонів пристроїв, які абсолютно точно вже не будуть оновлені до Android 4.1.

Залишається згадати, що першим смартфоном, поставлявшимся з ОС Android 4.0. Ice Cream Sandwich з коробки, був Samsung Galaxy Nexus. Ех, ностальгія.

Раніше повідомлялося, що Google Translate вирішив багаторічну проблему. Google Translate буде переводити слова, які вживаються для обох статей, у двох варіантах. Якщо раніше слова, наприклад, "сильний" або "лікар" у перекладі стосувалися чоловічого роду, то тепер сервіс буде пропонувати два переклади. Наприклад, турецька мова вживає "o bir doktor" в одному роді. А англійсьий переклад дає два варіанти: she is a doctor/he is a doctor.

Нагадаємо, Google Translate отримав масштабне оновлення. Редизайн Google Translate є частиною нової політики компанії, яка спрямована на оновлення і стандартизацію дизайну пропрієтарних інструментів. Раніше і інші сервіси отримали великі поновлення.

Як повідомляв портал Знай.uа популярний перекладач Google Translate навчився перекладати документи.

Знай.uа писав, що Google Translate додали нейронний переклад для української мови.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще