Як вдалося з'ясувати, смартфон Pixel 3 незабаром отримає спрощену версію, так як в даний час ведеться підготовка до початку продажів.

Майбутню новинку можна вважати певним Google Nexus зразка 2018 року, але на ділі називатися вона буде Pixel 3 Lite XL. Безсумнівно, це спрощена версія Google Pixel 3, які не дуже добре продаються, як хотілося б корпорації добра. І не дивно, адже ціни починаються від 700 доларів. За такі гроші можна придбати китайський флагман, які за всіма параметрами набагато краще за смартфони від пошуковика.

Слідом за тим, як стало відомо про розробку телефону Pixel 3 Lite, надійшла інформація про ще одному мобільному пристрої, яке стане більш просунутою і великий спрощеною версією моделі. Потенційну новинку інсайдери вважають таким собі Google Nexus, так як вона запропонує потужне технічне оснащення, однак, воно буде не найкращим на ринку.

Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 500 доларів. такий собі смартфон середнього класу, але з цілком непоганими характеристиками і значною камерою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.