Експерти назвали 10 найбільш популярних у світі пристроїв Apple. При ознайомленні зі списком виявилося відразу кілька несподіванок, адже більшість користувачів припустило, що в списку будуть тільки iPhone різних моделей.

Перша позиція у планшета iPad Pro, діагональ якого становить 12,9 дюйма. На диво, фанати Apple знайшли альтернативу нецікавим планшетів на Android.

На другому місці його колега з дещо меншою діагоналлю (9,7 дюйма). Замикає трійку iPhone SE. Його поява на прилавках сталося ще два роки тому, проте завдяки своєму культовому корпусу, він завоював серця любителів iPhone 5S, який в свій час став еталоном серед смартфонів.

Четвертим став iPod Touch, що відноситься до шостого покоління. На диво, плеєри теж користувалися неймовірною популярністю, але великий стрибок у виробництві смартфонів поховав цей пристрій. П'ятим – iPad Mini 2. Далі йдуть планшети iPad Air 2 разом з iPad Pro. Їх дисплеї мають однакову діагональ. Це 10,5 дюймів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На останній сходинці iPhone 5s, iPhone 6s Plus і iPhone 6.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.