Нещодавно стало відомо, що Microsoft активно працює над оновленням Windows 10. В оновлених версіях зявиться кілька корисних функцій, одну з яких компанія запозичила в Apple.

Компанія представить кілька нових функцій і незначних поліпшень, серед яких деталізація меню "Пуск", яка зробить роботу зручнішою, - пише "Pingvin".

Якщо вірити інформації Albacore, то програмний гігант нині тестує нову функцію, аналогічну AppleTrueTone. TrueTone — це функція, яка вперше з’явилася на iPad Pro, а також на нових флагманських моделях девайсів Apple.

Серед оновлених фішок у Windows 10 буде можливість краще відрегулювати відображення, а саме фіксацію кольору та навколишнього освітлення і яскравість. Пристрій буде використовувати алгоритм Microsoft для внесення змін в екран в залежності від освітлення у приміщенні чи на вулиці. Таким чином, нова функція покращить відображення білого за будь-яких умов освітлення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Поки що новинка п процесі тестування. Однак розробники заявляють, що тепер картинка бцде більш начисеною та яскравою та не створюватиме навантаження на очі. Така функція забезпечить природний перегляд для всіх пристроїв Windows 10.

Очікується, що функція буде доступною вже на початку 2019 року.

Нагадаємо, Samsung представила ноутбук-трансформер Notebook 9 Pen, діагоналлю 15 дюймів.

Як повідомляв портал Знай.ua, після тривалого блокування популярний Tumblr отримав нове життя.

Також Знай.ua писав про те, що українців попередили про новий вірус, який літає мереждею та присилає фейкові повідомлення від лержустанов.

Дивіться: Останні новинки від Microsoft та Apple